dissabte, 28 de març de 2009

Llibres per a totes les edats.

Fragment del bloc de La Fira del llibre de Jesús

LLIBRES PER A TOTES LES EDATS

Ja feia dies que teniem ganes de publicar aquesta notícia però ens feia falta la imatge, avui l'hem aconseguit.

Aquest matí hem fet teatre per als més menuts de la casa i com no podia ser d'altra manera Muniatto , o Eusebi Morcillo , estava present no actuant però si col.laborant amb el seu amic Oscar qui ens ha ofert un espectacle de malabars d'allò més entretingut que ha agradat moltíssim a tots els xiquets i xiquetes presents.

L'Eusebi ha tingut la bona pensada de convertir el seu personatge d'escenari en un personatge de conte, i amb l'ajuda de l'Ester i l'Olga , les Germanes Besolí, que són en definitiva les que han escrit les històries i les han il.lustrat, han llençat al carrer una nova col.lecció "Els contes de muniatto" dels que ja n'han sortit els tres primers números:

Muniatto fa surf, Muniatto i la mosca verda i Muniatto i els calcetins de colors.

Ens agrada comprovar com els artistes locals es van obrint portes i diversifiquen la seva producció. Evidentment Muniatto estarà present a la Fira no només en les presentacions sinó amb un estand perquè tots els qui vulguin puguin adquirir els contes.

A més també hi ha programades per al divendres 17 d'abril, presentacions per als alumnes del CEEP Sant Jordi i per als de Cicle Inicial i Cicle Infantil del Ceip Daniel Mangrané i de la Llar l'Espurna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada