dimarts, 28 d’abril del 2009

Sant Jordi, i les contalles de Muniatto


Per fi tenim un moment i podem explicar-vos com anat aquest Sant Jordi tant nou per a nosaltres. Amb els contes de Muniatto a les mans.

El cap de setmana del 17,18 i 19 d´Abril varem estar a Jesús a la fira literària. On ens van vindre a veure tots els xiquets i xiquetes de Jesús, com ja heu vist teniem un stand amb les contalles de Muniatto.

Muniatto va presentar els contes per als coles de Jesús. La veritat va ser molt divertit, Olga, Eusebi, jo i el Thomas un amic frances vam estar saludant a tots els xiquets i venen un munt de contes. Gracies a tots per haver vingut.

El diumenge dia 19 pel matí vam anar a la fira del llibre de Benicarló. Eusebi, Olga i jo. Allí estaben els amics d´onada Edicions en un stand a la fira. Muniatto va fer una actuació en un escenari que havia i tots els xiquets es van posar a ballar amb la nova canço de Muniatto Xou, per cert un regal del nostre amic i gran music Jordi Martí (Gadegang). Tota la plaça era plena de gent, de roses i de llibres. A la una ens vam despedir de tots i vam anar cap a Jesús a dinar amb tots els amics de la fira de Jesús, un dinar literari, on mentre menjaves llegien. El nostre frances favorit Thomas va llegir Els mitjons de Muniatto, en un català amb accent francès, vam riure molt, pero a mi em va emocionar sentir pre primera vegada que algú llegia el conte en veu alta.

I per fi el dia de Sant Jordi, dijous 23, a migdia Eusebi va anar a Nupa, una llibreria de Ferreries, Olga i jo vam anar a Voltes a Tortosa, a les 2,30 de migdia Eusebi estava a la Mallen de Jesús, per la tarda una actuació al costat del punt@jove de Jesús de Muniatto Xou, després vam estar a la Creu i per rematar a Viladrich a Tortosa. Un dia boig pero molt bonic. Olga i Eusebi van signar contes i vam parlar en molts xiquets i xiquetes.

Desde aquí volem donar una forta abraçada i gracies a tothom per haver acollit tant be les contalles de Muniatto, perquè gracies a vosaltres la Editorial Onada ens publicara dos contes mes.

Prepare-us la Olga ja esta escribint el quart conte del pallasso Muniatto. Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada