divendres, 17 de juliol del 2009

Entrega del premi dels jocs literaris




Ahir vam quedar per fer entrega d´un lot dels contes de Muniatto a el guanyador dels jocs literaris dels blog del nostre amic Jesús M. Tibau, UN RACÓ A DALT DEL MÓN. Brian va guanyar el concurs, però nosaltres van quedar amb la seva dona Sílvia i els seus fills Andreu i Amanda.
L´Andreu ja tenia dos dels llibres del pallasso Muniatto, per això els nous seran per a la germana petita l´Amanda que no va poder venir perquè com que era l´hora de fer migdiada, es va quedar dormida. L´Andreu esta aprenent a llegir, segur que acaba com el seu pare jugant a jocs literaris i guanyant. L´Olga, Eusebi i jo ens ho vam passar molt be, una família molt simpàtica i que els agrada llegir. Gracies a Jesús M. Tibau per haver pensat en nosaltres per al premi del concurs. un dia d´estiu on acabes pensant "m´encanta la meva feina". Des aquí un peto molt fort a l´Andreu i un altre per la petita Amanda, ja ens veurem en alguna actuació del pallasso Muniatto.

3 comentaris:

  1. fantàstic! Heu fet feliços a tres xiquets: l'Andreu, l'Amanda i a mi.

    ResponElimina
  2. Hola, i gràcies. Com heu dit, l'Amanda no va poder treure la son de damunt! però Andreu ho va passar de meravella.
    Us he dedicat una canço al meu bloc http://briancutts.blogspot.com/

    Fins la proxima ...

    ResponElimina
  3. Jo estic supercontent, ja que gràcies als contes estem fent nous amics i coneixen a gent que utilitza la seva imaginació per fer xalar als demés, i apart contàgia la seva energia, gràcies a vatros.

    ResponElimina