dimarts, 15 de desembre del 2009

On pots trovar a Muniatto aquest Nadal

19 de desembre, dissabte: A partir de les 10’30, Al Casal Jesusenc “IV Matí de Circ”: Tallers de Malabars i espectable de circ i Màgia amb Cia. Passabarret, Mag Ignaci i Muniatto Xou.

Per la Tarde a partir de les 18 hores Festival Pro-Cabalgata de Reis de Jesús, també al Casal Jesusenc, com no també i col·labora Muniatto Xou..

20 de desembre, diumenge: Festival organitzat per la Cadena SER a la Lira d’Amposta campanya “cap xiquet sense joguet”, També hi serà Muniatto Xou (Aquí podreu comprar Els contes de Muniatto)


23 de desembre, dimecres: A partir de les 16’30 Muniatto estarà un any mes al Hospital de Jesús per rebre al Pare Noel que portarà regals per tots els fills dels treballadors de l’Hospital.

Després el Comerç de Jesús estarà animat pel mateix Muniatto, lo trobaràs per qualsevol botiga.

24 de desembre, dijous: Pel matí Muniatto tornarà a estar animant el Comerç jesusenc.

Amb la Carrossa del Pare Noel, Muniatto estarà animant el seu recorregut pel Centre Comercial d’Amposta aquest dijous per la tarda.

27 de desembre, diumenge: Animació a la entrega de cartes als Patges Reials al Pavelló de La Canonja pel matí.

Per la tarde, actuació al Parc de Nadal de Alcañiz.


28 de desembre, dilluns: La Llufa humana torna al Centre Comercial de Tortosa per motiu del dia dels Innocents.

29 de desembre, dimars: Actuació al "Nadal Jove" a Tortosa, a les 19 hores de la tarde.

30 de desembre, dimecres: Recollida de joguines organitzada per la AEJE (Associació d’empresaris de Jesús) amenitzada per Muniatto Xou, per la tarda.

31 de decembre, dijous: Nit de Fi d’any al Vilar Rural de Arnes, de les 21’30 fins a les campanadas Muniatto farà xalar als mes

petits les últimes hores del 09’

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada