divendres, 7 d’octubre del 2011

Pols de Roses, un llibre de l´Olga Besolí, autora de Els contes de Muniatto



LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA PUBLICA EL LLIBRE “POLS DE ROSES” DE L’ESCRIPTORA TORTOSINA OLGA BESOLÍ
“Pols de Roses” és una obra dramàtica que a finals del 2009 va guanyar el PREMI MICALET DE TEATRE, i que ara ha estat publicada per la PUV (Publicacions de la Universitat de València) dins la col·lecció dedicada a les arts escèniques “Acadèmia dels nocturns”.

El llibre, que de moment es pot trobar i adquirir a la pròpia web de la Universitat de València: puv.uv.es, no tardarà en aparèixer en totes les llibreries de la comarca del baix ebre, terra alta i franja d’aragò, així com en la resta dels països catalans.


SOBRE L’OBRA DE TEATRE “POLS DE ROSES”

Pols de Roses és una obra colpidora i tràgica que qüestiona la capacitat d’estimar de l’ésser humà, sobretot quan aquest es troba sotmès a circumstàncies difícils i situacions extremes. També fa una reflexió sobre la vida i la mort, l’escepticisme i les creences religioses. I ho fa reivindicant l’amor homosexual des de la universalitat i la força dels sentiments profunds i autèntics, mitjançant dos personatges, Aleix i Marc.

Aleix està decidit a fer fora de casa i de la seva vida Marc, amb qui conviu des de fa cinc anys. El motiu no és precisament la falta d’estima; ben al contrari, n’està més enamorat que mai i per això vol estalviar-li el patiment de veure’l morir. La negativa de Marc a abandonar-lo en els pitjors moments condueix a  destapar conflictes, fortaleses i pors, records i rancúnies, i... els vertaders sentiments.

Una rosa i la pols de roses seran tot el què Aleix necessitarà per a descobrir que potser l’amor és més durador que la pròpia vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada