dimarts, 14 de març del 2017

Els contes de Muniatto, agenda d'abril

    DIVENDRES, 7 D'ABRIL
    Fira literària "Joan Cid i Mulet" de Jesús. Espectacle infantil del contes de Muniatto (contacontes de l'autora l'Olga Besolí i actuació del pallasso Muniatto) i presntació del nou conte "Muniatto i la cucafera".



    DISSABTE, 8 D'ABRIL
      Fira literària Joan Cid i Mulet" de Jesús. Venda i signatura de contes de Muniatto per les germanes Besolí. Tindrem la paradeta a la pergola de Jesús.

      DIMECRES 19 D'ABRIL
      Setmana literària a l'escola de Gandesa. Lectura de contes de Muniatto i xerrada a càrrec de les Germanes Besolí. De 3 a 4 de la tarda. Escola Puig Cavaller de Gandesa.
      DISSABTE 22 D'ABRIL
      Fira del llibre de Vinaròs. Signatura dels contes de Muniatto per les Germanes Besolí. Durant tot el matí, a la fira del llibre de Vinaròa, pèrgola del Passeig Colom.

      Fira de Sant Jordi del casc antic de Tortosa. Venda i signatura de contes de Muniatto per les Germanes Besolí. Tot el dia a la parada de les Germanes Besolí, al carrer la Rosa de Tortosa.

      DIUMENGE 30 D'ABRIL
      Fira del llibre de València. Signatura de Contes de Muniatto per Olga Besolí, autora. Tot el dia, caseta d'Onada Edicions (Jardi de Vivers). A les 11,30 presentació a càrrec de l'Olga Besolí del nou conte "Muniatto i la cucafera" al Microespai de la Fira de Valencia.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada